Wie zijn wij?

Welkom op Vakantie aan zee

Ons vakantiehuis (6pers) gelegen in badplaats De Haan staat bekend om haar schoonheid en authenticiteit. Hoogbouw krijgt er dan ook geen enkele kans. Het pittoreske, beschermde dorpsgezicht reflecteert nog steeds dezelfde grandeur van weleer en de vele stemmige villa’s in het frisse groen langs de kronkelende laantjes ademen het hele jaar door een zalige vakantie-bestemming uit. Tal van verfijnde restaurants nodigen uit tot exquis genieten van alle lekkers uit de zee. Op het langgerekte fijne zandstrand zonder golfbrekers en de stemmige zeedijk is het heerlijk toeven. Dankzij de vlotte tramverbinding bereik je bovendien in een mum van tijd tal van uiteenlopende bestemmingen. In De Haan valt altijd iets te beleven. Muziek, folklore en theater vertolken beurtelings de hoofdrol tijdens het Internationaal Straattheaterfestival ‘Boulevard’, het schitterende Belle Epoque-feest ‘Trammelant’, de talrijke concerten en de populaire Reuzenfeesten. Ga ook eens proeven van de garnaalfeesten, maak kennis met de Vosseslag-feesten en laat je verleiden door de antieke motorrally ‘Oude Klepper Parade’.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn actieve 50 plussers die houden van de zee omdat je er zo heerlijk kan wandelen en fietsen, hobby's die wij met plezier beoefenen. Wij reizen graag, maar het liefste verblijven we aan onze Noordzeekust. Wij verhuren ons vissershuisje met tuin en een mooi terras helemaal zuid gericht. Het is er heerlijk vertoeven en heel dicht bij het strand gelegen (+/- 1500 m) Het is er super rustig en toch overal dichtbij. Onlangs nog gerenoveerd (laminaat, inloopdouche, nieuwe keuken, nieuwe fauteuils) ..... kortom helemaal ingericht om uw vakantie onvergetelijk te maken. Twee Batavusfietsen staan ter uwe beschikking evenals een kinderstoeltje. De Haan is het mooiste dorpje aan de Noordzee. Prachtige gebouwen (Belle Epoque), gezellige terrasjes, restaurants waar je heerlijk kan eten. In de nabije omgeving heel mooie wandel- en fietsroutes. Oostende ligt op een boogscheut van De Haan en gemakkelijk te bereiken met de kusttram. Ook Brugge en, voor de allerkleinsten, Plopsaland zijn echte aanraders. Onze Noordzeekust heeft duidelijk meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Ook Blankenberge, eveneens met de tram bereikbaar, biedt heel wat mogelijkheden. Zo is er Sea Life, een prachtige onderwaterwereld, waar kinderen maar ook volwassenen niet uitgekeken raken.

Services

Zorgeloos op vakantie

24/7

In-uitchecken : wij zijn steeds persoonlijk aanwezig. U kan ons altijd telefonisch bereiken mochten er zich problemen voordoen tijdens uw verblijf.

Fietsen

Vertrekkend vanaf ons huisje kunnen er mooie fietstochten worden gemaakt. 2 gratis fietsen staan ter uwe beschikking evenals meerdere uitgestippelde fietsroutes.

BBQ

Bij mooi weer van een BBQ genieten in de tuin. U vindt er een elektrische Weber groot genoeg voor 6 personen.